Acreditació valencià (CIEACOVA)

23 septiembre 2020

ACORD de 20 de març de 2020, del Ple de la Comissió Interuniversitària d’Estandardització d’Acreditacions de Coneixements de Valencià (CIEACOVA), que estableix la suspensió de la convocatòria marc de les proves de maig-juny de 2020 per a l’obtenció dels certificats oficials d’acreditació de coneixements de valencià de les universitats valencianes.  CONVOCATÒRIA MARC MAIG-JUNY 2020  (Suspesa)


CIEACOVA: Pròxima convocatòria: gener-2021, sempre que les condicions sanitàries ho permeten. (no té data de matrícula perquè encara no s’ha dut a terme l’aprovació pel Ple)
JQCV: Convocatòria extraordinària 2020 de la JQCV


Proves comunes d’acreditació de coneixements de Valencià

La Comissió Interuniversitària d’Estandardització d’Acreditacions de Coneixements de Valencià (CIEACOVA) està formada per membres dels serveis lingüístics de les universitats següents: Universitat de València-Estudi General, Universitat Politècnica de València, Universitat d’Alacant, Universitat Jaume I de Castelló, Universitat Miguel Hernández d’Elx, Universitat Cardenal Herrera-CEU i Universitat Catòlica de València–Sant Vicent Màrtir. La CIEACOVA naix del conveni signat per aquestes universitats per a l’homologació dels certificats de valencià expedits pels respectius serveis lingüístics universitaris.

 Models de proves   –   Programes, estructures i criteris de correcció   –   Preguntes freqüents


QUI S’HI POT MATRICULAR ?

** Matrícula estudiantat de la UMH d’estudis oficials. (actual i antic)
** Matrícula estudiantat del Centre d’Idiomes UMH de valencià o capacitació (actual i antic)
** Matrícula PAS (personal d’administració i serveis de la UMH)
** Matrícula PDI (personal docent i investigador de la UMH)

(A més, per a poder inscriure’s cal haver complit els 18 anys abans del dia ….)
(L’estudiantat, PAS i PDI ha d’estar matriculat en el programa de valencià gratuït LLUMH)


PREU I LLOC DE LES PROVES

Preu: 55€  (en una única convocatòria)

Lloc: C1 i C2 en el campus triat si el nombre de matrícules arriba al mínim de 25 persones. En cas contrari es reubicarà al campus més pròxim al qual sí es realitzen les proves.

Lloc: A2-B1-B2 al campus d’Elx exclusivament .

En el cas de canvi de campus, l’interessat té la possibilitat de sol·licitar la cancel·lació de la inscripció i devolució de les taxes exclusivament dins del termini establert. El …. és l’últim dia que es pot sol·licitar la devolució de les taxes al correu prova@umh.es


PERÍODE DE MATRÍCULA.

Matrícula del ….. (exclusivament personal i estudiantat UMH)

Les persones amb necessitat d’adaptació per discapacitat igual o superior al 33% per realitzar les proves hauran de revisar el següent Protocol per a la sol·licitud d’adaptacions i enviar el  formulari de sol·licitud d’adaptació. Més informació en Atenció al estudiant amb discapacitat – ATED


CONDICIONS D’ANUL·LACIÓ I DEVOLUCIÓ DE LES TAXES DE MATRÍCULA.

El dia … és l’últim dia que es pot sol·licitar l’anul·lació i devolució del pagament de les taxes de la matrícula al correu prova@umh.es

(Les sol·licituds de devolució han d’anar acompanyades d’un codi IBAN al qual realitzarem la devolució mitjançant transferència bancària)


INFORMACIÓ GENERAL SOBRE LES PROVES CIEACOVA.COM


Qualsevol incidència podeu comunicar-la a l’Oficina de Llengües al correu prova@umh.es

Ubicació de l’Oficina de Llengües de la Universitat Miguel Hernández d’Elx [Ver pantalla completa]