12é Cicle de Cinema Infantil en Valencià a l’Aula Magna de l’edifici Altabix

Xiquets d’Elx i l’Associació Cívica per la Llengua El Tempir d’Elx, amb la col·laboració del Vicerectorat de Cultura, Igualtat i Diversitat organitzen el 12é Cicle de Cinema Infantil en Valencià a l’Aula Magna de l’edifici Altabix del Campus d’Elx de la UMH.

El proper dissabte 17 de febrer, a les 18:30 h, comença el XIIé Cicle de Cinema Infantil en Valencià, que tindrà lloc a l’Aula Magna de l’edifici Altabix del Campus d’Elx.

Aquest cicle, organitzat per Xiquets d’Elx i l’ACL El Tempir amb la col·laboració del Vicerectorat de Cultura, Igualtat i Diversitat de la UMH i l’aula de cinema audiovisual de la Universitat d’Alacant, està adreçat als escolars de primària i consisteix en la projecció d’una pel·lícula.

El programa complet és el següent:

17 de febrer: Tom i Jerry

24 de febrer: El viatge d’Ernest i Celestine

9 de març: Oink, oink

16 de març: Tadeu Jones 3

L’entrada és gratuïta limitada a l’aforament de la sala.

Cartell cinema infantil valencià