Concert dels antics cantors del Misteri d’Elx

16 d’octubre 2024

El Vicerectorat de Cultura, Igualtat i Diversitat organitza, dins de les Activitats de benvinguda d’octubre, el concert dels antics cantors del misteri d’elx, dimecres que ve, 16 d’octubre, a les 19.30 hores, en la sala d’actes de l’edifici  rectorat i consell social.

Com ja és conegut, durant el mes d’octubre tenen lloc les diferents Activitats de Benvinguda que el Vicerectorat de Cultura, Igualtat i Diversitat organitza, per a donar a conéixer les diferents activitats culturals que s’aniran produint al llarg del curs acadèmic  2024/2025.

Este curs, a més, iniciem el projecte “Diàlegs culturals Elx-UMH”, en el qual es pretén construir un pont d’activitats culturals que siga vector d’accions, en tots dos sentits, per a enfortir totes dues estructures i compartir experiències.

Així doncs, dimecres que ve 16 d’octubre, a les 19.30 hores, en la sala d’actes de l’edifici Rectorat i Consell Social, gràcies a la col·laboració amb el Patronat del Misteri d’Elx, podrem gaudir del concert dels Antics Cantors del Misteri d’Elx, que ens delectaran amb peces del Misteri d’Elx, entre altres, els motets de l’enterrament de la verge i el Gloria Patri.

El Misteri d’Elx és el major tresor cultural d’esta terra i una de les joies més preuades del patrimoni valencià, per la qual cosa és una bona oportunitat per a conéixer més sobre esta representació.

L’activitat és gratuïta i lliure fins a completar l’aforament i està dirigida a la comunitat universitària i al públic en general.