Correllengua 2024 i cercavila a càrrec de la colla el Cascabot i la Muixeranga d’Elx

18 d’octubre 2024

Dins de les Activitats de Benvinguda del mes d’octubre, el Vicerectorat de Cultura, Igualtat i Diversitat de la UMH col·labora amb ACPV – Casal Jaume I d’Elx amb l’activitat del Correllengua 2024 amb el cercavila a càrrec de la colla el Cascabot i la Muixeranga d’Elx, el divendres dia 25 d’octubre a partir de les 19:00 hores.

Vos convidem a participar en els actes del Correllengua 2024 a la nostra ciutat, en conmemoració de la Diada del País Valencià 9 d’octubre. Esperem tenir l’honor de comptar enguany amb la vostra presència el divendres 25 d’octubre a les 18:30h al Casal Jaume I i a les 19:00 hores a la sala de plens de l’Ajutament d’Elx per tal de rebre la Flama del Correllengua.

El cercavila serà pels carrers peatonals, carrer de les Barques i carrer Mare de Déu del Carme fins la Plaça de Baix on serem rebuts per les autoritats pujarem a la sala de Plens de l’Ajuntament.

CORRELLENGUA 2024 ELX:

Divendres, 25 d’octubre. Cercavila: eixida des d’Acpv-Casal d’Elx a les 18:30h amb la Flama del Correllengua, ens acompanyaran per amenitzar l’acte la Colla de Dolçainers i Tabaleters “El Cascabot” la “Muixeranga d’Elx” i un grup joves de secundaria que llegiran el manifest.