Cinema en valencià

CICLE DE CINEMA EN VALENCIÀ – ELS ENCANTATS

Els encants

Cicle de cinema en valencià al Cine Odeon d’Elx.
Passes: 20.00 i 22.30 hores
Entrada lliure fins a completar aforament

19 d’Octubre – Els encantats

Dins de les activitats de benvinguda, el Vicerectorat de Cultura, Igualtat i Diversitat de la Universitat Miguel Hernández d’Elx comença un nou cicle de cinema en valencià a la sala Odeon d’Elx el 19 d’octubre, en passes de 20:00 i 22:30 hores amb la pel·lícula Els encantats, d’Elena Trapé, amb la presentació i col·loqui a càrrec de Miguel Ibáñez Monroy, guionista de la pel·lícula que va guanyar la Biznaga de plata «Dama» al millor guió.

Sinopsi: Després de la seua separació, Irene s’enfronta per primera vegada a l’absència de la seua filla de quatre anys, que està passant uns dies amb el seu pare. Incapaç d’adaptar-se a aquesta nova realitat, decideix viatjar a un petit poble del pirineu català on hi té una casa, buscant recuperar la seguretat i la calma que sent que fa temps que ha perdut. Però el lloc, que en el passat va ser tan familiar, es presenta a poc a poc tan aclaparador com la seva nova vida i l’acabarà forçant a deixar de fugir per enfrontar-se a les pors.

Aquest cicle té la col·laboració d’El Tempir, l’Institut d’Estudis Comarcals del Baix Vinalopó, ACPV-Casal Elx, el Cineclub Luis Buñuel i el cinema Odeon d’Elx. L’entrada és lliure però limitada a l’aforament de la sala.