Cicle cinema en valencià

3 juliol 2020

Cicle de cinema en valencià

30 de gener de 2020
La banda
Direcció: Roberto Bueso
Guió: Roberto Bueso
Intèrprets: Gonzalo Fernández, Charlotte Vega, Carlo Blanco, Pepo Llopis, Xavi Giner, Hugo Rubert, Enric Benavent, Inma Sancho
Productora: Misent Producciones / MOD
Fotografia: Víctor Entrecanales
Música: Vicente Ortiz Gimeno
Durada: 86 minuts

Edu, un jove músic que porta un monòtona vida a Londres, torna momentàniament al seu València natal per assistir al casament del seu germà. Després de passar anys fora, la tornada desperta en ell la necessitat de recuperar tot el que va deixar enrere: els amics, la familia i, especialment, Alícia, l’eterna novia del seu millor amic.

27 de febrer de 2020
El viatge de Marta
Direcció: Neus Ballús
Guió: Neus Ballús, Pau Subirós
Intèrprets: Elena Andrada, Sergi López, Ian Samsó, Madeleine C. Ndong, Diomaye Augustin Ngom
Productora: Coproducción España-Francia; Ikiru Films / El Kinògraf / Turanga Films / La Terraza Films / Les Films Hatari / TV3 / ICIC / ICAA
Fotografia: Diego Dussuel
Música: Isabel Latorre
Durada: 83 minuts

Una família se’n va de vacances a un resort del Senegal. La filla adolescent fa per conèixer gent de la seua edat i fer amics. Finalment coneix a un treballador de l’hotel que somia ser cineasta mentre grava les excursions dels visitants. El problema de les desigualtats socials i les diferents cultures seran una trava per a la jove, que començarà a adonar-se de com funciona el món.

26 de març de 2020   (cancel·lat)
Els dies que vindran
Direcció: Carlos Marques-Marcet
Guió: Coral Cruz, Clara Roquet, Carlos Marques-Marcet
Intèrprets: David Verdaguer, Maria Rodríguez Soto, Albert Prat, Sergi Torrecilla
Productora: Lastor Media / Avalon P.C / ICAA / Movistar+ / TVC
Fotografia: Alex Garcia
Música: Isabel Latorre
Durada: 94 minuts

Vir (30) i Lluís (32) fa només un any que surten junts, quan descobreixen que estan “embarassades”. Durant 9 mesos, seguirem l’aventura d’aquesta jove parella barcelonina, el gir enorme que donarà la seva vida, les seues pors, alegries, les seues expectatives i les realitats que, durant el seu embaràs, creixen davant d’ells, intentant aprendre a ser tres quan ni tan sols havien tingut temps d’aprendre a ser dues … Utilitzant l’embaràs real de la parella d’actors protagonistes, la pel·lícula explora la dificultat de compartir amb l’altre l’experiència profundament transformadora d’aquest procés.

Cine Odeon d’Elx
Passes: 19:30 i 22:00 h

Entrada lliure fins a completar aforament

Esdeveniments finalitzats:

cilcle teatre a la freca

[nggallery id=202]